sâmbătă, 18 iunie 2011

Saptamna viitorare va avea loc:
TMA - Festival de Spiritualitate, Terapii Complementare si Alternative
in cadrul ROMEXPO din data de 23-26 iunie. Pentru cei interesati de Spiritualitate si Terapii complementare si Alternative este un bun prilej sa se pune la curent cu noutatile in domeniu.


TMA este un Festival cu sectiuni de vanzare, Conferinte, Workshop-uri, Demonstratii, care se desfasoara la prima editie in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti si se adreseaza asociatiilor, fundatiilor, centrelor, cabinetelor sau firmelor interesate de stiintele spirituale, domeniile terapiilor complementare si medicina alternativa.
Produsele si serviciile prezente in cadrul Festivalului cu Vanzare TMA pot fi descoperite, incercate si folosite cu succes pentru a ne vindeca, imbunatati, armoniza si spiritualiza modul de viata.

Diversitatea procedeelor si metodelor de cunoastere, de diagnosticare, de vindecare sau de mentinere a starii de sanatate fizica, energetica si spirituala, vor fi prezentate vizitatorilor de catre participanti inscrisi la TMA, din domeniile:

Medicina Alternativa

Produse Naturiste
Stiinte si Terapii Spirituale
Demonstratii si conferinte
Terapii Complementare
 

Nu ratati standul 83 PHENALEX la care vom fi prezenti cu produsul ANTIOXI vita - extract din samburi si pielite de struguri cu proprietati antioxidante puternice - care este o alternativa naturala si eficienta in cazul problemelor cardio-vasculare, diabet, tranzit intestinal, cu actiune antivirala si antibacteriana f puternica.
 

Vineri la 17:30 in Sala Iorga va avea loc si o prezentare a actiunii terapeutice a antioxidantilor din produsul ANTIOXI vita.

Va asteptam cu mare drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu